Muursticker wereldkaart

Inspiratietip: een muursticker van de wereldkaart

Sticker Queen biedt u de meest verrassende en uiteenlopende muurstickers. Enkele jaren geleden kwam deze trend als een raket omhooggeschoten en waar voorheen nog niemand van het concept gehoord had, is de muursticker inmiddels in vele huishoudens terug te vinden. Niet zo gek natuurlijk, want het frist elke ruimte op ongelooflijk originele wijze op! Bovendien is de sticker enorm praktisch, want hij is op nagenoeg elke ondergrond te plakken, zolang deze maar stof- en vuilvrij is. Begint u de mogelijkheden voor uw huis ook al te zien?

Muursticker wereldkaartDe hele wereld op uw muur

Bij wijze van inspiratie bieden we u een muursticker van de wereldkaart, zeer origineel in uw woning – maar natuurlijk ook erg leuk om iemand cadeau te geven. De fascinatie van mensen een feitelijk wetenschappelijk artefact als een wereldkaart aan de muur te hangen is al eeuwenoud. Toen de eerste plattegronden van de omgeving en de wereld in kaart (!) werden gebracht, was men al mateloos gefascineerd met de eigen en daarnaast verre omgeving. Sindsdien siert menig wereldkaart de slaap- en woonkamers van de gehele wereldbevolking. Wilt u ook een muursticker van de wereldkaart aan uw muur plakken? Kijk dan in het uitgebreide assortiment van Sticker Queen voor de mogelijkheden.

Ontwerp uw eigen wereldkaart

Bij Sticker Queen kunt u ook terecht voor het ontwerpen van uw eigen muursticker. Heeft u al een mooie wereldkaart, waarvan u een equivalent niet in de webshop terugvindt, en wilt u die, of misschien wel een eigen tekening, als voorbeeld gebruiken, dan is ook dat natuurlijk mogelijk. Word de kunstenaar van uw eigen woning met het ontwerpprogramma van Sticker Queen!

   Webshop